img

Architecten

Bij nieuwbouw en renovatie van bestaande gebouwen worden er steeds vaker eisen gesteld aan de brandveiligheid. Als architecten heeft u daarmee te maken. Permoxx heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in een nieuw multifunctioneel magnesiumoxideboard met hoge kwaliteitseisen. Permoxxboard is intensief getest door gerenommeerde instanties zoals onder andere Efectis (voorheen brandveiligheidscentrum TNO), Cauberg Huygen, Tüv Rheinland, Warrington, MPA Hannover en andere geaccrediteerde Nederlandse of Europese instellingen.

Permoxxboard is geschikt om toegepast te worden bij vraagstukken rondom brand, geluid en stootvastheid. Hierdoor zien wij Permoxxboard vaak toegepast worden in de horeca, woningen, kantoren, scholen, industrie en zorginstellingen.

Met Permoxxboard haalt u tot ruim 120 minuten EI  (brand) en een geluidsreductie tot 71 Rw. of het nu gaat over een plafond, voorzetwand, scheidingswand, vlamscherm of het bekleden van stalen profielen, Permoxx heeft een oplossing. Wij maken graag een afspraak met u om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid  en de mogelijkheden te bespreken.

Referenties
– BAM hoofdkantoor – Rotterdam airport
– Ziggodome – Amsterdam
– Rabobank – Hardenberg
– Stage entertainment – Amsterdam
– Fontys Hogeschool – Eindhoven

Bekijk ook onderstaand onze bestekservice en download ons verwerkingsboek.

img
Download Verwerkingsboek