img

OVER PERMOXX

De overheid stelt steeds meer eisen aan brandveilig wonen en werken. Als u gaat bouwen of verbouwen, moet u voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Met deze voorschriften wil de overheid de kans beperken dat een brand ontstaat, zich kan ontwikkelen of zich kan uitbreiden. Om aan deze eisen te kunnen voldoen, zijn er op de markt allerlei producten te vinden.
Permoxx is een gespecialiseerd bedrijf wat brandwerende beplating aanbiedt. Deze brandwerende platen voldoen aan alle eisen. Wij beschikken over verschillende testrapporten en certificeringen. Permoxxboard is brandwerend plaatmateriaal wat u kunt gebruiken voor het bouwen van brandvertragende en brandwerende plafonds, scheidingswanden, voorzet- en schachtwanden en voor het bekleden van kolommen en liggers. Permoxx brandwerende platen zijn ook te gebruiken voor het produceren van brandwerende panelen.

Hoe kunt u Permoxxboard gebruiken?
Permoxxboard kunt u gebruiken voor vele toepassingsgebieden. Het is te gebruiken bij woningbouw, utiliteitsbouw (ziekenhuizen, overheidsgebouwen, winkels, horeca en hotels), agrarische bouw, renovatie en meer. Het brandwerende plaatmateriaal van Permoxx kan ook ingezet worden in combinatie met brandveilige doorvoeringen, andere brandwerende of brandvertragende materialen, hout of plaatmateriaal. Overal waar brandveilig wonen en werken van toepassing is, kunt u Permoxxboard gebruiken.

Permoxxboard is makkelijk in gebruik. U kunt het eenvoudig bevestigen met schroeven en nieten en verwerken met standaard of elektrisch gereedschap. Permoxxboard heeft goede eigenschappen: het is onbrandbaar, stootvast, hoge uitrekwaarden en is bovenal sterk. Het is in verschillende diktes en afmetingen te krijgen. Hierdoor is Permoxxboard goed te gebruiken voor professionele toepassingen waar strenge eisen ten grondslag liggen.

Waar is Permoxxboard te krijgen?
Permoxxboard is bij ruim 150 dealers in Nederland te verkrijgen. Bij de dealer staat een deskundig team u bij en kan u alle mogelijke toepassingen van Permoxxboard laten zien.
Heeft u vragen over de brandwerende plaatmaterialen van Permoxx of wilt u een afspraak maken met één van onze adviseurs? Belt u ons voor een afspraak. Wij helpen u graag verder.

img
Download Verwerkingsboek