img

LIGGERS

Tegenwoordig worden bij nieuwbouw, verbouw of aanbouw steeds vaker gebruik gemaakt van stalen kolommen en liggers. Ook hier zijn weer allerlei eisen gesteld aan het brandveilig wonen en werken. Permoxx heeft de oplossing om de staalconstructies brandwerend te maken. Met de brandwerende beplating van Permoxx voldoen de staalconstructies aan deze eisen en zijn ze brandwerend.

Het brandwerende plaatmateriaal van Permoxx geeft u veel voordelen! Het is makkelijk in gebruik, eenvoudig te bevestigen en snel af te werken met stucmiddelen of verf. Ook is het niet nodig de bekleding iedere vijf jaar te laten keuren. Eén keer in de tien jaar is voldoende!
Permoxx biedt u brandwerende oplossingen met het brandwerend bekleden van liggers en kolomen met Permoxxboard. Klik op één van de verwerkingsvoorschriften hieronder:

 

Permoxxboard is ook te gebruiken in combinatie met ander brandwerend plaatmateriaal, brandwerende materialen of brandwerende doorvoeringen. Vraag om advies bij één van onze verkooppunten (Permoxx dealers) of neem contact met ons op.

Offerte Aanvragen
img
Download Verwerkingsboek